Zoeken

Sofyan Amrabat: traagheid komt Manchester United duur te staan

8 augustus 2023 - 21:00 - Sport

©

Hoewel Sofyan Amrabat al enkele weken bij Manchester United wordt aangekondigd, zou de Marokkaanse international uiteindelijk bij een andere club kunnen terechtkomen. De trage onderhandelingen zouden de Engelse club duur komen te staan.

Manchester United ziet in Sofyan Amrabat een potentiële versterking voor hun middenveld, maar de club lijkt vertraging te hebben opgelopen bij de ondertekening van de speler. Na bijna 190 miljoen euro te hebben geïnvesteerd in spelers als Mason Mount, Andre Onana en Rasmus Hojlund, zijn de Red Devils nu in een race tegen de klok verwikkeld om de komst van Amrabat te financieren.

Lees ook: Manchester United en Sofyan Amrabat: de deal

Juventus zou van de traagheid van de Britse club willen profiteren om een bod te doen op de Atlas Leeuw. Na enkele weken van vruchteloos zoeken naar een middenvelder, ziet Juventus in Amrabat een kans, vooral omdat de club goede betrekkingen heeft met Fiorentina.

Lees ook: Ex Manchester United-speler superfan van Sofyan Amrabat

Fiorentina, dat de deal snel wil afronden, vraagt 25 miljoen euro plus bonussen voor Amrabat. Juventus, hoewel financieel beperkt, is bereid om onderhandelingen aan te gaan. Volgens Gazzetta dello Sport heeft Manchester United meer slagkracht dan Juventus in deze zaak. Maar de Britse club moet snel handelen en zijn financiën op orde krijgen als ze Amrabat willen contracteren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team