Zoeken

Manchester United en Sofyan Amrabat: de deal

5 augustus 2023 - 16:20 - Sport

©

Manchester United staat op het punt om de Marokkaanse international Sofyan Amrabat te contracteren voor een bedrag van 30 miljoen Britse pond. Geheime onderhandelingen zouden hebben plaatsgevonden tussen Fiorentina en de Engelse club.

"Na de verkoop van Rasmus Castrovilli, is het binnenkort de beurt aan Amrabat. Zoals we al hebben aangegeven, waren er geheime contacten tussen Fiorentina en Manchester United FC via tussenpersonen," schreef de Italiaanse journalist Alfredo Pedulla in een tweet.

Lees ook: Ex Manchester United-speler superfan van Sofyan Amrabat

In januari had de Engelse club al interesse getoond in de Marokkaanse international, maar Fiorentina wilde de middenvelder toen niet laten gaan. Deze keer is de Italiaanse club wel bereid om de 26-jarige Atlas Leeuw te laten gaan voor 30 miljoen euro. De Red Devils zullen Donny van de Beek, Fred en Brandon William moeten verkopen om de komst van Sofyan Amrabat te financieren.

Lees ook: Manchester en Saoedische club strijden om Sofyan Amrabat

Volgens Louis Saha zou de komst van Sofyan naar Old Trafford een kans zijn voor Manchester United. "Amrabat is een speler waar ik veel van houd en hij heeft een grote intensiteit die naar mijn mening ongeëvenaard is. Het zou geweldig zijn om hem bij Manchester United te zien, en hij zou het algehele evenwicht van het team verbeteren," zei hij tegen Betfred.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team