Zoeken

Ex Manchester United-speler superfan van Sofyan Amrabat

4 augustus 2023 - 12:00 - Sport

©

Een voormalig speler van Manchester United is van mening dat de Marokkaanse international Sofyan Amrabat een grote aanwinst zou zijn voor de Engelse club, moest hij zich zou aansluiten bij de Red Devils. De onderhandelingen voor een mogelijke aanwerving van de middenvelder van Fiorentina zijn nog steeds aan de gang.

"Amrabat is een speler waar ik veel van houd en hij heeft een grote intensiteit die naar mijn mening ongeëvenaard is. Het zou geweldig zijn om hem bij Manchester United te zien, en hij zou het algehele evenwicht van het team verbeteren," zei Louis Saha tegen Betfred. Volgens deze oud-speler van Manchester United zou de Atlas Leeuw de Engelse club kunnen helpen met zijn ongeëvenaarde intensiteit.

Lees ook: Zaakwaarnemer Sofyan Amrabat doorbreekt stilte over transfer

Manchester United heeft een bod van 26 miljoen pond gedaan op Sofyan. Een bod dat dicht in de buurt komt van wat Fiorentina vraagt om de 26-jarige speler te laten gaan, namelijk 30 miljoen euro. Maar de Engelse club moet concurreren met Al-Ahli, volgens de Franse krant L’Équipe. Het team uit de Saudische Liga zou de Red Devils kunnen overtroeven. Deze zomer heeft Al-Ahli al een indrukwekkend aanvalstrio aangetrokken bestaande uit Roberto Firmino, Riyad Mahrez en Allan Saint-Maximin.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team