Zoeken

Sofyan Amrabat heeft zijn keuze gemaakt

13 januari 2023 - 18:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Sofyan Amrabat kreeg onmiddellijk na zijn terugkeer bij Fiorentina, na het WK in Qatar, verschillende aanbiedingen. Hij zou na rijp beraad een keuze hebben gemaakt uit de vele clubs die hem in het vizier hadden.

Sofyan Amrabat werd volgens alle prognoses bij Liverpool verwacht, maar de Atlas Leeuw geeft de voorkeur aan Atlético Madrid. "Sofyan Amrabat is bijzonder geïnteresseerd in een overgang naar La Liga en Atlético Madrid", meldt Foot Mercato. Overigens "heeft Amrabat al een telefoontje gekregen van Atletico Madrid om deze winter nog over te komen", aldus El Chiringuito TV.

Lees ook: Tottenham Hotspur in pole position om Sofyan Amrabat te contracteren

Sommige media beweren dat Sofyan Amrabat een fervente fan is van de coach van Atlético. Dit rechtvaardigt gedeeltelijk zijn keuze. "Wat Simeone maakt is wat hij heeft bereikt. Hij is al jaren coach van Atlético Madrid en ik hou van zijn speelstijl. Hij heeft veel gewonnen en ik heb veel respect voor hem. De spelers in zijn team zijn fysiek sterk en agressief. Zo speel ik het liefst," zei hij in een interview met Marca.

Lees ook: Liverpool doet bod op Sofyan Amrabat

Fiorentina vraagt volgens Corriere Dello Sport 50 miljoen euro voor de Marokkaanse international en zou reeds een bod van 40 miljoen euro van Liverpool FC hebben afgewezen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team