Zoeken

Barcelona en Atlético Madrid ruziën om Sofyan Amrabat

7 april 2023 - 16:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat is een prioriteit geworden voor zowel FC Barcelona als Atlético Madrid. De twee Spaanse clubs zullen alles op alles zetten om de Marokkaanse middenvelder tijdens de zomerse transferperiode te contracteren.

Zowel Barcelona als Atlético Madrid zijn zeer geïnteresseerd in Sofyan Amrabat. Beide clubs willen de verdedigende middenvelder binnenhalen om hun teams volgend seizoen te versterken. Amrabat is één van de spelers van het Marokkaans elftal die het meest opvielen tijdens het WK in Qatar.

Lees ook: Barcelona overweegt verkoop spelers om Sofyan Amrabat binnen te halen

Het wordt steeds duidelijker dat de 26-jarige Marokkaanse international één van de grote verkopen zal worden tijdens de zomermercato. Amrabat zal moeten kiezen tussen de twee Liga-clubs, wat een belangrijke beslissing zal zijn voor zijn carrière, schrijft Fichajes.

In ieder geval zal het vertrek van Sofyan Amrabat een financiële meevaller zijn voor Fiorentina, de huidige club van de Atlas Leeuw. De Marokkaanse middenvelder speelde dit seizoen 817 minuten in 13 wedstrijden in de Italiaanse Serie A.

Lees ook: Nordin Amrabat onthult clubs die Sofyan Amrabat willen

Naar verluidt heeft Atlético Madrid een bod van bijna 40 miljoen euro gedaan om Amrabat te kunnen contracteren. Barcelona had tijdens de laatste transferperiode in januari, hetzelfde bedrag aangeboden om de Marokkaanse speler te kunnen contracteren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team