Zoeken

Sofia Saidi schittert op filmfestival Venetië (foto’s)

11 september 2022 - 18:00 - Cultuur

©

Model en presentatrice Sofia Saidi is een schitterende ambassadrice van de Marokkaanse cultuur in het buitenland. De presentatrice van het programma Trending op MBC5, fleurde de rode loper op tijdens het Serenissima festival in Venetië.

Sofia Saidi is kind aan huis op de rode tapijten van het witte doek. In mei veroorzaakte ze reeds een enorme sensatie op het filmfestival van Cannes, en ook in Venetië nam ze haar rol van ambassadrice glansrijk op, gehuld in een oogverblindende kaftan ontworpen door Selma Benomar.

Lees ook: Marokkaanse Khansa Batma, beste actrice op filmfestival Venetië

Het Marokkaanse model was uitgenodigd op de première van de film "The Son", samen met sterren Hugh Jackman en Laura Dern en woonde het Amfar-evenement bij, samen met Carla Bruni, Nicolas Bulgari en andere sterren, schrijft Le Matin.

Lees ook: Achraf Hakimi en Hiba Abouk schitteren op filmfestival Cannes

Sofia Saidi werd in 2020 verkozen tot "Miss Arab" en kreeg deze zomer op het filmfestival van Maratea in Italië, de titel van beste Arabische presentatrice van het jaar 2022, voor de presentatie van de populaire show Mbc trending op Mbc4. Het betreft een prestigieuze prijs, die vorig jaar de iconische actrice Sophia Loren eerde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team