Zoeken

Achraf Hakimi en Hiba Abouk schitteren op filmfestival Cannes

25 mei 2022 - 17:13 - Cultuur

©

Actrice Hiba Abouk liep op dinsdag 24 mei 2022 op de rode loper van Cannes aan de arm van haar partner, PSG-voetballer Achraf Hakimi.

De 75ᵉ editie van het Cannes Film Festival vindt plaats van 17 tot 28 mei 2022. Veel van ’s werelds beroemdheden zijn uitgenodigd op het festival waar gedurfde, sexy en originele outfits elkaar opvolgen. Op dinsdagavond schitterde één koppel in het bijzonder, actrice en influencer Hiba Abouk en haar echtgenoot, PSG-voetballer Achraf Hakimi.

Lees ook: Hiba Abouk brengt hulde aan Achraf Hakimi en zoons (foto’s)

Voor de gelegenheid heeft het duo gekozen voor een complementaire outfit, een zwart kimono-achtig pak voor de voetballer, en een witte outfit voor zijn vrouw. Hiba Abouk koos voor een rok met een split aan de onderkant en een laag uitgesneden topje met een bijzonder lage halslijn. Het koppel sprong er echt uit toen ze voor de lens van de fotografen poseerden. Daarna bekeken de Marokkaanse international en zijn vrouw de film "L’Innocent" van Louis Garrel in avant-première.

Lees ook: Tweede zoontje Hiba Abouk en Achraf Hakimi geboren

Actrice Hiba Abouk werd geboren in Madrid en is vooral bekend in Spanje, waar zij een vaste verschijning is op de televisie. Ze was te zien in talrijke series, zoals El Príncipe, El síndrome de Ulíses en La isla de los nominados. Ze had ook een rol in de Spaanse bewerking van Cheers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team