Zoeken

Schoonheidssalon nabij moskee in Tetouan plek van losbandigheid?

23 juli 2023 - 20:00 - Marokko

©

De eigenaresse van een schoonheidssalon voor vrouwen die een jaar geleden werd geopend in de buurt van een moskee in de chique wijk Wilaya in Tetouan, heeft een klacht ingediend bij de rechtbank na het verspreiden van een gerucht dat haar salon ook door mannen bezocht zou worden.

Een Facebook-pagina en enkele online media kondigden onlangs aan dat het schoonheidssalon, dat praktisch naast de Mohammed VI-moskee ligt, ook door mannen wordt bezocht. De eigenaresse van de zaak heeft besloten een klacht in te dienen wegens laster bij de rechtbank, meldt Al Akhbar.

Lees ook: Massagesalons in Fez gebruikt voor prostitutie, 17 veroordelingen

De lokale autoriteiten hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om te controleren of het schoonheidssalon alle vergunningen heeft om klanten te ontvangen. Het ministerie van Habous heeft een onderzoek uitgevoerd en zijn rapport doorgegeven aan de betrokken instanties. Een door het Openbaar Ministerie geopende onderzoek, uitgevoerd door de gerechtelijke politie, is nog aan de gang. De onderzoekers hebben al buren ondervraagd die bevestigd hebben dat het schoonheidssalon alleen vrouwen ontvangt.

Lees ook: Inwoners Nador eisen actie tegen prostitutie en drugsgebruik in park

Volgens de krant zou de controverse aangewakkerd zijn door concurrentie. De eigenaresse van het schoonheidssalon werkte eerder in een salon in de buurt voordat ze haar eigen zaak begon, tot grote ontevredenheid van andere zaken in de wijk die hun omzet zagen dalen. De beheerders van de Facebook-pagina die deze controverse startte, zijn vrijdag door de gerechtelijke politie ondervraagd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team