Zoeken

Scheiding Tamer Hosny en Basma Boussel: Jalila ontkent betrokkenheid

30 april 2023 - 18:00 - Cultuur

©

In de media-hectiek rond de recente scheiding tussen de Egyptische ster Tamer Hosny en zijn vrouw Basma Boussel, bevindt de Marokkaanse Jalila zich in het middelpunt van speculaties. Volgens hardnekkige geruchten zou een liefdesverhaal tussen de influencer en Tamer Hosny conflicten binnen het echtpaar hebben veroorzaakt.

Jalila heeft besloten de stilte te doorbreken en zich uit te spreken over deze zaak. "Wat betreft de scheiding van Tamer Hosny, wil ik benadrukken dat ik er niets mee te maken heb, noch direct noch indirect", zegt ze, erop wijzend dat dit gerucht al meer dan een jaar oud is.

Lees ook: Tamer Hosny en Bassma Boussel na 12 jaar gescheiden

De Marokkaanse influencer verbergt haar ergernis niet over de situatie. "Ik ben geen kapstok waar alles wat gebeurt aan mag worden opgehangen," reageerde ze kwaad. Ze klaagt ook de manipulatie aan van sommige accounts op sociale media, die valse informatie en foto’s publiceren die haar impliceren.

Wat de werkelijke reden voor de breuk tussen Tamer Hosny en Basma Boussel betreft, verwijst Jalila naar een kwestie van lot. Volgens haar is hun huwelijk mislukt door goddelijke wil, en zou het ongepast zijn om iemand de schuld te geven.

Lees ook: Tamer Hosny spreekt over moeilijk huwelijk met Basma Boussil

Jalila verzekert verder dat ze al jaren bevriend is met Tamer Hosny. "Tamer en ik zijn al tien jaar vrienden en ik ben niet gestoord als ik mijn naam of foto’s aan hem gekoppeld zie", legt ze uit. Voor de influencer is deze vriendschap gebaseerd op wederzijds respect, zowel op artistiek als menselijk vlak.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team