Zoeken

Basma Boussel rechtvaardigt scheiding met Tamer Hosny

26 maart 2024 - 19:00 - Cultuur

©

De bekende Marokkaanse styliste en zangeres Basma Boussel heeft in een talkshow openhartig gesproken over haar scheiding van de Egyptische superster Tamer Hosny. Ze onthulde dat ze tijdens hun huwelijk te maken kreeg met psychische druk.

Basma Boussel vertelde dat de roem van Hosny in het begin "uitdagend" was. "Er verzamelden zich tientallen fans voor ons huis die eisten dat hij me zou verlaten."

Lees ook: Tamer Hosny verliest miljoen Instagram-volgers na Israël-reclame

Ze noemde ook de "moeilijke aard" van Hosny’s werk als een van de redenen voor hun scheiding. "We konden niet meer communiceren. Zijn carrière vereist veel inspanning, en dat was moeilijk voor mij."

De zangeres onthulde dat ze tijdens haar huwelijk met Hosny aan depressie leed. Ze vond troost in religie. "Ik heb drie keer in één jaar de Umrah verricht (kleine bedevaart naar Mekka). Door rond de Kaaba te lopen en mijn zorgen aan Allah te vertellen, vond ik rust en tevredenheid."

Lees ook: Bassma Boussel deelt vrolijke video na scheiding van Tamer Hosny

Basma Boussel en Tamer Hosny trouwden in 2012 en kregen drie kinderen samen. In april 2023 kondigde Boussel op Instagram hun scheiding aan. "We respecteren elkaar nog steeds en wensen elkaar geluk," schreef ze.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team