Zoeken

Saoedi’s boden miljoen euro om verkrachtingsaangifte tegen Saad Lamjarred in te trekken

24 februari 2023 - 14:00 - Cultuur

©

De moeder van Laura Prioul, die door Saad Lamjarred in een hotel in Parijs zou zijn verkracht, vertelde voor het Hof van Assisen in Parijs dat Saoedi’s haar dochter wilden betalen om haar klacht tegen de zanger in te trekken.

Het proces van Saad Lamjarred ging maandag van start. Op de derde dag van het proces werd de moeder van Laura Prioul door de rechter gehoord. Ze vertelde dat haar dochter na de feiten een telefoontje ontving om haar te overtuigen haar aanklacht in te trekken.

Lees ook: Saad Lamjarred claimt onschuld in verkrachtingsproces

Volgens de moeder was het "een verhaal van Saoedi’s die bereid waren haar 500.000 en zelfs één miljoen euro te betalen om haar aanklacht in te trekken", zo meldt een journaliste van RFI die aanwezig was in de rechtszaal. De jonge vrouw zou kwaad hebben gereageerd en het geld hebben geweigerd.

Lees ook: Saad Lamjarred riskeert 20 jaar celstraf voor verkrachting

Tijdens de zitting werd de moeder van Laura Prioul vooral ondervraagd over de relatie van haar dochter met beroemdheid. "Laura is niet bedwelmd door de beroemdheid. Het kan haar niets schelen", liet ze weten. De vrouw vertelde ook over de doodsbedreigingen die haar dochter had ontvangen na haar klacht tegen de zanger.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team