Zoeken

Saad Lamjarred in beroep tegen veroordeling voor verkrachting

28 februari 2023 - 17:00 - Cultuur

©

Op 24 februari 2023 werd Saad Lamjarred veroordeeld tot zes jaar gevangenisstraf voor verkrachting met verzwarende omstandigheden, door het Hof van assisen in Parijs. De Marokkaanse zanger heeft aangekondigd in beroep te gaan.

Het Hof van assisen heeft Saad Lamjarred schuldig bevonden aan het verkrachten en mishandelen van Laura Prioul in een hotelkamer in Parijs in oktober 2016. Le360 vernam van een bron dicht bij de zanger dat hij heeft besloten om in beroep te gaan tegen de uitspraak.

Lees ook: Dounia Batma steunt Saad Lamjarred na veroordeling

De feiten dateren van oktober 2016. Laura Prioul, het vermoedelijke slachtoffer dat destijds 20 jaar oud was, beweert dat ze seksueel is aangevallen door Saad Lamjarred na een avond met alcohol en cocaïne. Sommige hotelmedewerkers vertelden de politie dat ze een "jonge vrouw in tranen en doodsbang, met een gescheurd T-shirt" hadden geholpen en een dronken man hadden gestopt die haar achtervolgde.

Lees ook: Saad Lamjarred veroordeeld tot 6 jaar gevangenisstraf

De zanger claimt zijn onschuld en stelt dat hij zich enkel had verdedigd nadat Laura Prioul gewelddadig was geworden tijdens een intiem moment. Hij zegt haar te hebben achtervolgd om "een schandaal te vermijden" en ontkent ten stelligste elke vorm van seksueel misbruik.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team