Zoeken

Saad Lamjarred heeft de gevangenis verlaten

23 april 2023 - 17:00 - Cultuur

©

Saad Lamjarred is donderdag voorwaardelijk vrijgelaten uit de gevangenis van Parijs. Het Hof van Assisen in Parijs had de Marokkaanse zanger op 24 februari veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar voor verkrachting met verzwarende omstandigheden.

Bachir Abdou, de vader van Saad Lamjarred, bevestigde het nieuws aan Hespress en zei dat zijn zoon Eid ul-Fitr thuis met zijn familie ging vieren. In zijn verklaring bedankte hij ook het Marokkaanse en Arabische publiek voor de steunberichten die de zanger en zijn familie gedurende de moeilijke periode hadden ontvangen.

Lees ook: Waarheid over gezondheidstoestand Saad Lamjarred

Saad Lamjarred zat in de gevangenis sinds het vonnis van februari en werd voorwaardelijk vrijgelaten na een verzoek ingediend door zijn advocaten Jean-Marc Fedida en Thierry Herzog. Hij werd schuldig bevonden aan het verkrachten en mishandelen van Laura Prioul in een hotel in Parijs in 2016, terwijl hij onder invloed was van alcohol en drugs.

Lees ook: Vrouw Saad Lamjarred geeft update over haar man

De veroordeling van februari was niet de eerste voor de zanger. In 2010 werd hij veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar voor de mishandeling van een vrouw. In 2016 werd hij ook genoemd in een andere aanrandingszaak.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team