Zoeken

Saad Lamjarred claimt onschuld in verkrachtingsproces

21 februari 2023 - 19:00 - Cultuur

©

Het proces van de Marokkaanse zanger Saad Lamjarred is maandagochtend in Frankrijk van start gegaan. De artiest staat in Parijs terecht voor de verkrachting van Laura Prioul met geweld. Er hangt hem een gevangenisstraf van 20 jaar boven het hoofd.

Terwijl de aanklager de emoties bespeelt, beweert de Marokkaanse zanger dat hij onschuldig is. Maar de bewijzen waarover het Openbaar Ministerie tegen de Lamjarred beschikt zijn overweldigend. Maandagochtend leek de zanger teneergeslagen en ontwapend. Hij zegt zich heel alleen te voelen, maar hij kon wel rekenen op de steun van zijn vrouw. Ze vertelde aan de media dat de man die zij kent, niet in staat is om dergelijke ernstige daden te plegen, meldt Welovebuzz.

Lees ook: Saad Lamjarred riskeert 20 jaar celstraf voor verkrachting

"Saad is een zeer respectvol persoon tegenover vrouwen, hij heeft vriendinnen gehad, maar ik heb nooit gehoord, of er is nooit geïmpliceerd geweest, dat hij zo’n probleem heeft met vrouwen. Hij is nooit respectloos tegenover mij in ieder geval. Ik weet dat hij onschuldig is. Ik weet niet waarom deze vrouw hem beschuldigt. Wat ik wel weet is dat mijn man er al zeven jaar heel slecht aan toe is. Ik ken hem," zei Ghita El Allaki.

Lees ook: Saad Lamjarred en Ghita El Allaki in de rechtbank (video)

Van zijn kant pleit de zanger voor een einde aan de zaak die hem in alle opzichten te veel heeft gekost. Hij zegt dat hij heeft gebeden voor de start van het proces, zodat hij eindelijk verder kan met zijn leven. "Deze zaak heeft mij en mijn familie enorm veel pijn gedaan. De stress, de verlating, de zeven maanden in de gevangenis, de elektronische armband. Het was meer dan ik kon verdragen. Ik heb ondanks dat alles geprobeerd om in de kring van kunstenaars te blijven, om zin aan mijn leven te geven," aldus Lamjarred.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team