Zoeken

Salé: nieuwe onthullingen over verkrachting en ontvoering gezin

23 mei 2021 - 15:40 - Gemeenschap

©

Onderzoek van de gendarmerie heeft nieuwe onthullingen opgeleverd over de zaak van de foltering en groepsverkrachting waarvan een gezin, bestaande uit een weduwe en haar vier dochters, het slachtoffer is geworden in Bouknadel, bij Salé. Na de arrestatie van vier verdachten, werden nog twee andere mensen aangehouden.

De slachtoffers hadden nog voor de aanval verschillende klachten ingediend bij de gendarmerie. Zij zochten bescherming tegen de bedreigingen van een criminele bende. Het onderzoek, dat verscheidene maanden heeft geduurd, heeft geleid tot de arrestatie van vier verdachten, die allen een strafblad hebben. Na hen aan een grondig onderzoek te hebben onderworpen, is de gendarmerie erin geslaagd verschillende andere verdachten te identificeren die nog steeds op vrije voeten zijn, meldt het dagblad Al Akhbar.

De feiten dateren van enkele maanden geleden. De 60-jarige weduwe en haar vier dochters werden gewelddadig aangevallen door een criminele bende van vijf leden. Ze drongen hun huis binnen in rond 2 uur ’s nachts. Gemaskerd en gewapend met zwaarden en messen, verkrachtten zij de vrouw en twee van haar dochters alvorens, onder bedreiging met een pistool, haar twee andere dochters mee te nemen naar een afgelegen gebied. Daar werd de jongste dochter verkracht door vier van de misdadigers, terwijl haar zuster seksueel werd misbruikt en gemarteld met een mes.

Gezien de gewelddadigheid van de misdaad die breed aan de kaak wordt gesteld op sociale media, sluiten bronnen dicht bij het onderzoek een wraakactie niet uit. Eén van de verdachten zou hebben bekend dat hij door een vrouw was betaald om het gezin aan te vallen. Een oud, onopgelost conflict zou tot de aanval hebben geleid. Tijdens haar verhoor gaf de vrouw toe dat zij een geschil had met de slachtoffers, maar zei dat zij niet om een dergelijke aanval had gevraagd. Zij ontkende ook elke band met de leden van de criminele bende.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team