Zoeken

Psychopaat vermoordt oude vrouw en kinderen in Taounate

20 april 2021 - 20:20 - Marokko

©

Afgelopen zaterdag hebben twee tragedies plaatsgevonden in de steden Taounate en Essaouira. Een oudere vrouw en twee kinderen zijn vermoord door een psychopaat, en een 60-jarige vrouw is onthoofd door haar broer. De twee vermeende moordenaars zijn aangehouden en moeten zich voor de rechter verantwoorden voor hun daden.

De eerste tragedie vond plaats in douar Rass El Koudia, Ain Beida, in de provincie Taounate, meldt Al Akhbar. Een psychopaat met een stok terroriseerde de stad. Dit ongehoorde geweld heeft geleid tot de dood van een bejaarde vrouw en twee kinderen van 7 en 9 jaar. Twee vrouwen en een vierjarig meisje raakten ernstig gewond en werden met spoed naar de ziekenhuizen van Fez en Taounate gebracht. De moordenaar is gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen. Hij moest maandag worden voorgeleid aan de procureur-generaal van de koning bij het Hof van Beroep van Fez.

De slachtoffers werden overgebracht naar het provinciaal ziekenhuis van Taounate voor de nodige behandeling. De plaatselijke autoriteiten en de diensten van de Koninklijke Gendarmerie en de Civiele Bescherming waren snel ter plaatse. Het vierjarige meisje werd naar het academisch ziekenhuis van Fez vervoerd, meldt MAP.

Het tweede drama vond plaats in de stad Essaouira. Een individu heeft zijn 60-jarige zuster 14 machete slagen toegebracht en heeft haar daarna onthoofd. Toen hij de misdaad gepleegd had keerde hij terug naar huis. De gendarmes konden hem arresteren zonder incidenten. Een familiale aangelegenheid is de reden voor deze wraakactie. Volgens de verklaringen van de vermeende moordenaar heeft hij zijn zuster herhaaldelijk gevraagd of hij een aan de familie toebehorend veld met arganbomen mocht exploiteren, maar stuitte hij steeds op haar categorische weigering. Deze familiezaak is in behandeling bij de rechtbank, maar de beschuldigde was ongeduldig en bedreigde zijn zuster verschillende keren alvorens haar te doden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team