Zoeken

Rabat: arrestaties voor ontvoering rijke zakenman

19 mei 2021 - 19:50 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van Rabat heeft twee jonge mannen gearresteerd die ervan worden verdacht een rijke zakenman te hebben ontvoerd. Ook hebben de twee mannen geprobeerd om het slachtoffer te vermoorden en vroegen ze losgeld voor de vrijlating van de zestigjarige.

Het onderzoek van de gerechtelijke politie is van start gegaan toen familieleden van de zakenman hadden gemeld dat hij was ontvoerd. De twee verdachten, die 34 en 21 jaar oud zijn, zijn de luxe villa van het slachtoffer in de wijk Hay Ryad binnengedrongen om hem te ontvoeren, meldt de krant Al Akhbar. Ze wilden eerst de zestigjarige man vermoorden, maar besloten uiteindelijk om losgeld van zijn familie te eisen.

De gerechtelijke politie van Rabat was in staat om de verdachten te arresteren door met behulp van de familie van de zakenman een val op te zetten voor de twee mannen. Na hun arrestatie zijn de twee verdachten voorgeleid bij de officier van justitie en vervolgens in voorlopige hechtenis geplaatst.

Tot nu toe is uit het onderzoek gebleken dat het slachtoffer de twee verdachten vrijwillig tot zijn villa heeft toegelaten en dat de twee jonge mannen bij binnenkomst in het gezelschap van andere jongeren waren. Uit het onderzoek moet blijken of de verdachten alleen hebben gehandeld of dat ze lid zijn van een criminele organisatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team