Zoeken

Saad Lamjarred in de steek gelaten door advocaat Mohammed VI

2 september 2018 - 15:50 - Cultuur

©

Eric Dupond-Moretti heeft besloten om Saad Lamjarred niet meer te verdedigen. De Franse advocaat zorgde voor de verdediging van de zanger op vraag van Koning Mohammed VI.

Waarom de bekende raadsman de zanger niet meer wil verdedigen is niet duidelijk maar volgens Alyaoum24 komt het doordat Saad Lamjarred de instructies van Dupond-Moretti om niet in de media te verschijnen tot zijn proces niet heeft gerespecteerd.

Saad Lamjarred wordt sinds afgelopen weekend verdacht van een nieuwe aanranding. Het vermeende slachtoffer zou hij in een nachtclub in Saint Tropez hebben ontmoet en in een hotelkamer hebben misbruikt.

De bekende Marokkaanse zanger is in Frankrijk reeds in een rechtszaak verwikkeld voor de seksuele misbruik van Laura Prioul in oktober 2016. Hij wordt ook verdacht van een andere aanranding op een Frans-Marokkaanse vrouw in Casablanca.

Lamjarred (33) betaalde een borgsom van 150.000 euro om vrij te mogen blijven. Zijn paspoort werd opnieuw afgenomen en hij mag geen contact hebben met het vermeende slachtoffer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team