Zoeken

Saad Lamjarred betaalde 150.000 euro borgtocht

31 augustus 2018 - 14:00 - Cultuur

©

Saad Lamjarred werd eerder deze week in Frankrijk vrijgelaten maar blijft onder toezicht van de justitie na een nieuwe klacht voor verkrachting.

De 33-jarige zanger zou een borgsom van 150.000 euro hebben betaald om voorwaardelijk vrij te komen. Zijn paspoort werd tevens afgenomen om te voorkomen dat hij Frankrijk zou verlaten.

Lamjarred zal als gevolg niet meer naar Marokko mogen reizen zoals hij herhaaldelijk en met toestemming van de rechter in de afgelopen maanden heeft gedaan. Hij mag ook geen contact hebben met het vermeende slachtoffer, een jonge vrouw die hij zaterdagavond in een nachtclub zou hebben ontmoet en dezelfde nacht in een hotel zou hebben verkracht.

Een van Lamjarred’s advocaten stelt dat de zanger ferm ontkent geweld tegen de jonge vrouw te hebben gebruikt. Er zijn momenteel ook geen bewijzen die een verkrachting kunnen bevestigen volgens de raadsman.

Het is de vierde keer dat Saad Lamjarred van verkrachting wordt verdacht. Voor één van deze zaken wordt hij nog steeds vervolgd in Frankrijk. Het vermeende slachtoffer, Laura Prioul, uitte haar woedde op social media. Volgens haar is de Franse justitie schuldig voor deze nieuwe verkrachting omdat de zanger vrij werd gelaten en bovendien in Saint Tropez verblijft, waar ze zelf werkt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team