Zoeken

Ryanair geeft details over nieuwe basis in Marokko

15 november 2021 - 15:55 - Economie

©

Ryanair kondigt de opening aan van een nieuwe basis op de internationale luchthaven van Agadir Al-Massira in Marokko. Volgens de Ierse lagekostenmaatschappij moet de nieuwe hub bijdragen aan de ontwikkeling van het toerisme en van de lokale economie, door de creatie van werkgelegenheid.

In een verklaring van afgelopen woensdag, schrijft de luchtvaartmaatschappij uit Dublin dat zij, door de stationering van twee vliegtuigen ter waarde van 200 miljoen dollar in Agadir, de toeristische industrie van Marokko zullen helpen stimuleren en bij zullen dragen tot het scheppen van banen.

Lees ook: Ryanair lanceert nieuwe vluchten naar Marokko aan 9,99 euro

Met meer dan 65 vluchten per week en 30 routes met vertrek vanuit Agadir, kunnen Ryanair-passagiers voortaan boeken tegen onklopbare prijzen. "Wij zijn verheugd de opening van onze basis in Agadir te vieren en ons programma voor de zomer van 2022 aan te kondigen, dat met twee gestationeerde vliegtuigen voor meer connectiviteit zal zorgen," aldus Dara Brady, directeur digitale marketing en communicatie van Ryanair.

De nieuwe basis in Agadir "zal 60 directe banen creëren en onze Marokkaanse klanten een groot aantal Europese bestemmingen aanbieden, met 20 nieuwe routes die Marokko verbinden met steden als Alicante, Bologna, Lissabon, Madrid, Napels, Tenerife, Turijn en Valencia".

Lees ook: Ryanair lanceert drie nieuwe vluchten naar Marokko

"Wij hebben nauw samengewerkt met de luchthaven van Agadir om de groei te garanderen en de dienstverlening te verbeteren voor wie in de regio woont, werkt of de regio wil bezoeken. In een tijd waarin andere luchtvaartmaatschappijen hun personeelsbestand inkrimpen, zijn wij verheugd dat wij meer investeren in onze mensen en in de Europese luchthavens," aldus Brady.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team