Zoeken

Royal Air Maroc in vrije val

26 december 2019 - 12:30 - Economie

©

Royal Air Maroc scoort bijzonder slecht in de nieuwe Skytrax ranking van 100 beste luchtvaartmaatschappijen in de wereld. De Marokkaanse groep staat op de 93e plek in de nieuwe ranking, een hele achteruitgang.

In Afrika komt Royal Air Maroc zelfs achter Ethiopian Airlines (44e) en Mauritius (61e). Reden van deze slechte ranking van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij is de gespannen sociale sfeer onder het personeel bericht Hespress.

Door deze sfeer en de ontevredenheid van de piloten en het kabine- en grondpersoneel verslechterde de service naar klanten toe in de afgelopen maanden.

Voor de ranking van Skytrax op te stellen werd een peiling gehouden onder 21,65 miljoen passagiers van ruim honderd verschillende nationaliteiten tussen september 2018 en mei 2019.

Aan de deelnemers werd gevraagd om de kwaliteit van de diensten tijdens de reis, het confort van de toestellen, de aangeboden maaltijden, het vliegpersoneel, de audiovisuele diensten maar ook de boekingen, wachttijden en andere criteria te beoordelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team