Zoeken

Royal Air Maroc versterkt aanwezigheid in VS

17 december 2023 - 23:00 - Marokko

©

Royal Air Maroc is van plan om haar vluchtaanbod vanuit Afrika en Canada naar de Verenigde Staten vanaf volgend jaar aanzienlijk uit te breiden.

Volgens informatie van Simple Flying zal de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij vanaf komende zomer 38 retourvluchten per week aanbieden naar Noord-Amerika. Dit omvat dagelijkse dubbele vluchten naar New York JFK en Montréal. De geplande frequentie van vluchten is het hoogst ooit, met een toename ten opzichte van de gebruikelijke 33 wekelijkse vertrekken in de zomer van 2023.

Lees ook: Ambitieus plan voor Royal Air Maroc

Specifiek zal Royal Air Maroc twee dagelijkse vluchten aanbieden tussen Casablanca en New York, evenals een dubbele dagelijkse verbinding tussen Casablanca en Montréal. Daarnaast staan er zes wekelijkse vluchten gepland tussen Casablanca en Washington-Dulles, en vier wekelijkse vluchten tussen Casablanca en Miami in de zomer.

Verder heeft de maatschappij plannen om in het komende decennium nieuwe bestemmingen toe te voegen, waaronder Boston, Chicago, Los Angeles en San Francisco, terwijl ze haar vluchten naar Afrika blijft aanbieden.

Lees ook: Royal Air Maroc verhoogt aantal vluchten naar Rusland

Royal Air Maroc bedient voornamelijk de Marokkaanse diaspora, toeristen en transitpassagiers naar en van West-Afrika, Centraal-Afrika, Noord-Afrika en Europa. In het afgelopen jaar heeft de maatschappij ongeveer 200.000 transitpassagiers vervoerd. De route Montréal-Tunis is het populairst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team