Zoeken

Royal Air Maroc verhoogt aantal vluchten naar Rusland

17 oktober 2023 - 20:00 - Economie

©

De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc versterkt haar aanwezigheid in Rusland met extra vluchten op de route Casablanca-Moskou.

Royal Air Maroc voegt een extra vlucht toe aan de verbinding tussen Casablanca en Moskou. Het aantal vluchten tussen deze twee steden stijgt daarmee van drie naar vier. De luchtvaartmaatschappij biedt nu vier wekelijkse vluchten aan vanaf de luchthaven Mohammed V in Casablanca op maandag, dinsdag, donderdag en zondag naar de luchthaven Moskou-Domodedovo. De retourvluchten vinden plaats op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Lees ook: Royal Air Maroc schort vluchten naar Israël op

In mei hervatte Royal Air Maroc de route Casablanca-Moskou, die was opgeschort vanwege de Covid-19-pandemie en de Russische invasie van Oekraïne. De beslissing om deze directe verbinding te herstellen, werd ingegeven door humanitaire en sociale redenen en was niet puur economisch. "De nieuwe route biedt een alternatieve oplossing voor de Marokkaanse gemeenschap in de regio (Rusland, Wit-Rusland, enz.), maar ook voor Russen die in Marokko wonen of belangen hebben in Marokko en Afrika," vertelde een bron dicht bij Royal Air Maroc toen aan Le360.

Bladna.nl