Zoeken

Royal Air Maroc: ticket aan 750 dirham voor in Oekraïne gestrande Marokkanen

1 maart 2022 - 09:40 - Marokko

©

Royal Air Maroc heeft op woensdag 2 maart vluchten gepland vanuit Boekarest, Boedapest en Warschau, naar Casablanca. De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij hanteert hiervoor het vaste tarief van 750 dirham, inclusief belasting.

In een verklaring zegt de luchtvaartmaatschappij dat de maatregel is genomen na overleg met de Marokkaanse autoriteiten en gezien de grote vraag van Marokkanen in Oekraïne. Doel is de nog in Oekraïne aanwezige studenten in staat te stellen om het land alsnog te verlaten via de buurlanden.

Lees ook: Marokkaanse studenten in Oekraïne schuilen in metrostations

Daartoe zullen op woensdag 2 maart drie vluchten worden uitgevoerd vanuit Boekarest in Roemenië, Boedapest in Hongarije en Warschau in Polen, naar Casablanca tegen een vast tarief van 750 dirham inclusief belasting, aldus Royal Air Maroc. De vluchten zijn uitsluitend gereserveerd voor Marokkanen die in Oekraïne wonen en voor hun familieleden.

Lees ook: Oekraïne: Marokkanen vast door dure vliegtickets

Marokkaanse studenten zullen tickets kunnen kopen op de website van de luchtvaartmaatschappij en via haar callcenters en commerciële agentschappen in Marokko en in het buitenland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team