Zoeken

Royal Air Maroc voert lijst slechtste luchtvaartmaatschappijen voor verloren bagage aan

15 augustus 2022 - 09:00 - Economie

©

De nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc staat bovenaan de lijst van vijf slechtste luchtvaartmaatschappijen in het Verenigd Koninkrijk voor wat betreft de afhandeling van verloren bagage.

Een ongelukkige positie voor Royal Air Maroc, dat met een verlies van 12,5% van de bagage, door het netwerk voor bagageopslag Bounce in de top is geplaatst van de vijf slechtste luchtvaartmaatschappijen in het Verenigd Koninkrijk, met betrekking tot verloren bagage.

Lees ook: Royal Air Maroc wekt opnieuw woede

De rangschikking is gebaseerd op gegevens die zijn verzameld door de Civil Aviation Authority (CAA). De organisatie verwerkte tussen 2017 en 2021 meer dan 360 claims voor verloren bagage van Britse reizigers. Royal Air Maroc was verantwoordelijk voor meer dan 12% van alle gemelde zoekgeraakte bagage.

Lees ook: Royal Air Maroc verkoopt vliegtuigen

In de ranglijst wordt Royal Air Maroc opgevolgd door Iberia (8,17% van de verloren bagage) en Ryanair (6,54% van de verloren bagage). Pakistan International Airlines PIA (5,99% van de verloren bagage) en Vueling Airlines (5,72%) sluiten het podium af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team