Zoeken

Royal Air Maroc herovert Tunesische markt

15 november 2022 - 16:00 - Economie

©

Tegen de achtergrond van het herstel van het toerisme heeft luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc besloten haar aanbod op de Tunesische markt uit te breiden. Sinds 29 oktober biedt zij 14 wekelijkse vluchten aan tussen Casablanca en Tunis.

Zaterdag organiseerde de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij een workshop met Tunesische reisbureaus om haar nieuwe producten en diensten voor te stellen. Bij deze gelegenheid konden de Tunesische professionals kennismaken met het ruime aanbod van verbindingen naar 16 Marokkaanse steden, 23 verbindingen van het Afrikaanse netwerk, 4 verbindingen van het Amerikaanse netwerk en 6 bestemmingen in Spanje en de Canarische Eilanden.

Lees ook: Royal air Maroc boekt succes met tickets voor WK

Volgens Mohammed Issam Mosseddaq, regionaal vertegenwoordiger van Royal Air Maroc in Tunesië, is dit evenement "ook een gelegenheid om de toetreding van Royal Air Maroc tot de prestigieuze Oneworld-alliantie onder de aandacht te brengen. Deze toetreding is ingegaan op 1 april 2020 en biedt veel mogelijkheden voor Tunesische klanten".

Lees ook: Moeilijke tijden voor Royal Air Maroc

Lokale partners konden tijdens verschillende presentaties kennismaken met de producten van de luchtvaartmaatschappij (Ground, Flight, Business Class, Univers Magique en Safar Flyer). Ook aanvullende diensten en digitale innovaties werden toegelicht. De manager kondigde ook de uitbreiding van het routenetwerk van Royal Air Maroc aan. Dit omvat een verbinding naar Luanda in Afrika en drie verbindingen naar Porto, Sevilla en Tenerife.

Bladna.nl