Zoeken

Royal Air Maroc in top 100 beste vliegmaatschappijen ter wereld

27 september 2022 - 09:00 - Economie

©

Royal Air Maroc behoort tot de top 100 van beste luchtvaartmaatschappijen in de wereld. Dit blijkt uit de laatste ranglijst van Skytrax, het internationale beoordelingsbureau voor luchtvervoer.

De Marokkaanse groep bezet de 66ᵉ plaats in de Skytrax ranglijst van beste maatschappijen ter wereld in 2022. Na Royal Air Maroc staan ook nog Kuwait Airways (76ᵉ) Air Arabia (78ᵉ) en flyDubai (80ᵉ) op de lijst.

Lees ook: Royal Air Maroc komt met nieuwe outfits

Turkish Airlines staat in de top 10 (7ᵉ) en Qatar Airways staat bovenaan de wereldwijde ranglijst. Het wordt gevolgd door Singapore Airlines, Emirates en ANA All Nippon Airways. Qantas Airways, Japan Airlines, Turkish Airlines en Air France volgen. Korean Air en Swiss International Air Lines maken de top 10 compleet.

Lees ook: Royal Air Maroc in wereldtop 200

Om de ranglijst op te stellen voert Skytrax jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit. De enquête van dit jaar werd gehouden onder meer dan 14 miljoen passagiers van ongeveer 100 verschillende nationaliteiten. De passagiers maakten aan de hand van een vragenlijst een beoordeling van de diensten aan boord, en van de ontvangst op de luchthaven door hun luchtvaartmaatschappijen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team