Zoeken

Royal Air Maroc lanceert nieuwe diensten voor Marokkanen in Europa

22 april 2022 - 17:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Royal Air Maroc heeft zopas een nieuw product gelanceerd dat speciaal gericht is op de behoeften van Marokkanen die in Europa wonen en die herenigd willen worden met hun uitgebreide familie of gewoon hun vakantie in Marokko willen doorbrengen.

Via een verklaring van haar management, heeft Royal Air Maroc bekendgemaakt dat klanten die in Europa wonen en naar het koninkrijk willen reizen, vanaf 20 april kunnen profiteren van verschillende voordelen in elke fase van hun reis, meldt Le360.

Lees ook: Royal Air Maroc opent routes naar nieuwe bestemmingen

Het nieuwe product omvat gratis ticketwissels en betalingsfaciliteiten (de mogelijkheid om de reis in meerdere keren te betalen zonder extra kosten) en een korting op de prijs van de tickets (tot 20%) voor kinderen jonger dan 2 jaar, die ook 23 kg bagage mogen meenemen in plaats van de gebruikelijke 10 kg.

Reizigers kunnen ook inchecken met het totale gewicht van hun bagage (het gewicht hoeft niet per bagagestuk te worden verdeeld) alvorens aan boord te gaan. Dit aanbod is ook geldig voor instappen met voorrang, voegt de maatschappij eraan toe.

Lees ook: Royal Air Maroc kondigt veranderingen aan

Een ander voordeel is de mogelijkheid om gratis aangrenzende zitplaatsen te reserveren, zodat gezinnen samen van de reis kunnen genieten. Bij de aankomst zorgt Royal Air Maroc voor "priority delivery" van bagage, om de wachttijd te verkorten. De campagne gaat vanaf 20 april van start, vanuit Europa naar Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team