Zoeken

Romantische vakantie in Marokko voor Robbie Williams en Ayda Field

8 november 2023 - 22:07 - Cultuur

©

De Britse zanger Robbie Williams en zijn echtgenote, de Amerikaanse actrice Ayda Field, hebben zichzelf getrakteerd op een romantische reis in Marokko.

Robbie Williams deelde een reeks foto’s van zijn vakantie met de 44-jarige actrice, met wie hij een koppel vormt, op sociale media. De beelden tonen de 49-jarige Britse zanger aan boord van een jacht met zijn echtgenote, en tijdens een bezoek van historische graven in Marokko. Deze reis volgt op het tweede verblijf van de zanger in een afkickcentrum voor een behandeling tegen alcohol- en cocaïneverslaving.

Lees ook: Elle Macpherson: romantische reis in Marokko (foto’s)

In een minidocumentaire op Netflix vertelt de Britse zanger over het begin van zijn romance met de actrice en de beslissing van het paar om uit elkaar te gaan toen hij in 2007 behandeld werd voor een medicijnverslaving. De serie volgt ook zijn jaren bij "Take That". Hij was lid van de beroemde popgroep tot in 1996. Robbie en Ayda begonnen te daten in juli 2006. Na een paar jaar samen te hebben gewoond, trouwden de twee in hun huis in Mulholland Estates, Beverly Hills, op 7 augustus 2010. Het stel heeft vier kinderen: Teddy (11), Charlie (9), Coco (5) en Beau (3).

Lees ook: Shakira beleefde haar "meest romantische moment" in Marrakech

Hun eerste ontmoeting vond plaats in de Verenigde Staten. Destijds woonde Robbie Williams in Los Angeles. "Ik was eigenlijk in een heel goede situatie toen ik Rob ontmoette, ik had een diner en ik zei tegen hem: ’Wil je met mij naar dat diner gaan?’ Hij zei dat hij liever messen in zijn ogen zou steken en vertelde me dat we elkaar daarna moesten zien. Ik zei OK," herinnert Ayda zich. Samen hebben ze veel ups en downs doorgemaakt, deels vanwege de excessen en verslavingen van de zanger.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team