Zoeken

Shakira beleefde haar "meest romantische moment" in Marrakech

16 juni 2023 - 14:40 - Cultuur

©

Shakira heeft tijdens een zitting in het kader van de belastingfraudezaak waarin ze verdacht wordt, uitvoerig gesproken over haar relatie met haar inmiddels ex-man Gerard Piqué en over een romantisch moment in Marrakech.

Tijdens rechtszitting, die 80 minuten duurde en exclusief werd uitgezonden door de krant El País, sprak Shakira openlijk over haar persoonlijk leven, waaronder haar voormalige relatie met de ex-FC Barcelona-speler en haar verhuizing naar Miami na hun scheiding.

Lees ook: Shakira en Gerard Piqué in Marrakech

Volgens de Colombiaanse zangeres was in Spanje gaan wonen een "enorm offer" voor haar carrière, aangezien de muziekindustrie zich in de Verenigde Staten bevindt. Ze stelt dat ze in Spanje bleef voor haar ex-partner, Gerard Piqué, en spreekt over de uitdagingen van hun liefdesrelatie. Een van de meest aangrijpende momenten is toen ze vertelde over een reis van Marrakech naar Kroatië, waar ze de piloot van het vliegtuig vroeg kort te landen in Barcelona om Piqué te kunnen kussen - een gebaar dat ze beschrijft als het meest romantische van haar leven.

Lees ook: Shakira na zege Marokko: "This time for Africa"

Shakira heeft ook enkele aspecten van de persoonlijkheid van de voormalige voetballer onthuld. Ze omschreef hun relatie als turbulent, vol jaloezie en onzekerheid. Ondanks dit alles beschrijft ze hem als een "ongelooflijke jonge man". De zangeres onthulde ook details over de geboorte van haar zoon Milan, inclusief hoe ze een keizersnede plande vanwege haar contract met de show The Voice. Ze deelde hoe Piqué’s aanwezigheid bij de bevalling spanningen veroorzaakte met Barça.

Bladna.nl