Zoeken

Elle Macpherson: romantische reis in Marokko (foto’s)

6 september 2023 - 21:00 - Cultuur

©

Samen met haar vriend, de 54-jarige Amerikaanse zanger en gitarist Doyle Bramhall, trekt de 59-jarige Australische mannequin en actrice Elle Macpherson door de Sahara-woestijn in Marokko.

Macpherson deelde foto’s van haar recente reizen met haar volgers op Instagram. "Het leven overtreft mijn stoutste dromen", schreef het Australische model als bijschrift. Op een van de foto’s is te zien hoe ze een selfie neemt met haar vriend Doyle Bramhall, tegen de achtergrond van de Sahara in Marokko. Het stel draagt blauwe sjaals.

Lees ook: Basketballegende Michael Jordan in Marrakech (foto)

Een zwart-witfoto toont het verliefde paar, glimlachend. De actrice legt haar hand op de borst van Doyle. Op twee andere foto’s ziet men de gitarist Elle een kus geven op de wang tijdens een recente reis naar Japan, en het paar deelt een gepassioneerde zoen onder de Eiffeltoren. Elle Macpherson en Doyle Bramhall hebben sinds een jaar een relatie en maakten hun romance bekend in december 2022.

Lees ook: Celebs deze zomer opnieuw massaal naar Marokko

In haar leven heeft Elle Macpherson relaties gehad met verschillende celebs, waaronder Kevin Costner, Axl Rose, Sean Penn, Billy Joel en de overleden komiek Norm McDonald in de jaren ’90 en 2000. In 1985 trouwde ze met de Franse modefotograaf Gilles Bensimon van wie ze in 1989 scheidde. Later had ze een relatie met de Franse financier Arpad Busson, met wie ze twee zonen heeft. Ze gingen uit elkaar in 2005.

Bladna.nl