Zoeken

Britse rapper Professor Green en Karima Adebibe uiteen

11 april 2024 - 16:00 - Cultuur

©

De Britse rapper Professor Green, Stephen Manderson van zijn echte naam, en de Marokkaanse actrice Karima McAdams, beter bekend als Karima Adebibe, zijn in alle stilte uit elkaar gegaan.

Volgens ingewijden waren er al sinds eind vorig jaar problemen in de relatie en hebben Professor Green en Karima McAdams nu definitief besloten om er een punt achter te zetten. "Stephen en Karima zijn al een paar maanden uit elkaar en proberen nu verder te gaan met hun leven," aldus een bron dicht bij het ex-koppel. "Ze blijven wel toegewijde ouders voor hun zoontje Slimane."

Lees ook: Marokkaanse Lara Croft verloofd met Professor Green

Op sociale media laten de twee zich niet meer samen zien. De laatste foto waarop ze als koppel te zien zijn dateert van augustus vorig jaar, tijdens het Wilderness Festival. Vorige maand ging Karima McAdams alleen op vakantie met hun zoontje. Manderson richt zich nu op zijn carrière.

Lees ook: Marokkaanse Lara Croft Karima Adebibe voor opnames in Marokko

Professor Green ontmoette de Marokkaanse actrice in 2019, drie jaar na zijn scheiding van Millie Mackintosh. Twee jaar later verloofden ze zich. "Jij noemt me een gemakkelijke liefde. Ik noem jou mijn prachtige ding. Van mij houden is niet altijd makkelijk, maar jij bent altijd prachtig," schreef de rapper op Instagram toen hij hun relatie bekendmaakte.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team