Zoeken

Onderzoek naar overlijden Marokkaanse zanger Omar Cherif

14 februari 2024 - 16:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zanger Omar Cherif is afgelopen maandagnacht overleden in zijn woning in Casablanca. Er is een onderzoek ingesteld om de precieze omstandigheden rond zijn overlijden te achterhalen.

Omar Cherif werd in de nacht van maandag op dinsdag dood aangetroffen in zijn huis. Bronnen dicht bij de zanger verklaarden dat hij voor zijn dood geen gezondheidsklachten had. Na de melding van zijn overlijden hebben de lokale autoriteiten de plek van het ongeval bezocht om onderzoek te doen naar de exacte doodsoorzaak, aldus een bron dicht bij de overleden artiest.

Lees ook: Marokko neemt afscheid van een icoon: Ba Azizi overleden

Volgens Abdellah Daoudi, een collega-artiest die een hulde bracht aan Omar Cherif, is de zanger overleden aan een plotselinge hartaanval. "Artiest Omar Cherif is van ons heengegaan door een plotselinge hartaanval. Onze diepste condoleances gaan uit naar de familie van de overledene. Moge God hem omhullen met Zijn grote barmhartigheid en zijn nabestaanden geduld en troost bieden. We zijn van God en tot Hem keren we terug," zo luidde zijn bericht op Facebook.

Lees ook: Marokkaans-Noorse stervoetballer Mounir Hamoud overleden

Hassan Dikouk, Marokkaanse zanger, betreurde het verlies van Omar Cherif, die hij omschreef als een "goede" en "deugdzame" man. "Moge Gods genade met je zijn, onze broeder Omar Cherif, een schokkend nieuws... We hebben samen gewerkt en je was een van de goede en deugdzame mannen. We zijn van God en tot Hem keren we terug," schreef hij op hetzelfde sociale netwerk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team