Zoeken

Rico Verhoeven eist gevecht tegen Badr Hari in december

16 mei 2019 - 18:20 - Sport

©

Rico Verhoeven wil niet meer wachten en eist een gevecht tegen Badr Hari in december dit jaar. Anders weigert hij zijn contract bij Glory te verlengen.

Badr Hari verlengde vorige week zijn contract bij de kickboksorganisatie met drie jaar ondanks een dopingschorsing. De Marokkaanse kampioen mag dit jaar nog de ring terug in.

Verhoeven stelt niet op de hoogte te zijn geweest van de dopingschorsing. Nu hij weet dat Hari terug met Glory heeft getekend wil hij dat er eindelijk een rematch komt.

"Ik wil graag dat mijn eerstvolgende gevecht tegen Badr is. Zoals ik het uitreken, kan dat in december. Dan mag hij namelijk weer vechten. Er zijn voor Glory geen redenen om nog langer te wachten. Mijn laatste gevecht was in september. Dus in december heb ik al een jaar en drie maanden niet gevochten.", aldus Verhoeven.

Badr Hari en Rico Verhoeven stonden in december 2016 al tegenover elkaar in de ring. Hari moest echter opgeven vanwege een armblessure. Zowel Hari als Verhoeven beloofden toen een rematch.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team