Zoeken

Eindelijk! Badr Hari en Rico Verhoeven vechten op 21 december

11 juli 2019 - 13:00 - Sport

©

Het is eindelijk zover. Na drie jaar wachten staan Badr Hari en Rico Verhoeven op 21 december eindelijk terug tegenover elkaar in de ring.

Kickboksorganisatie Glory heeft de informatie bevestigd. In een tweet plaatste de organisatie een foto van een Romeinse II gevolgd door de tekst "unfinished business". Het gevecht zal in stadion Gelredome in Arnhem plaatsvinden.

"Miljoenen mensen over de hele wereld hebben hierop gewacht. Dit is het gevecht dat de fans willen zien, het is het gevecht dat Rico wil en het is het gevecht dat Badr wil. Dit is het grootste gevecht in de geschiedenis van de sport.", aldus directeur Marshall Zelaznik van Glory.

Hari werd enkele weken terug geschorst voor dopinggebruik maar mag eind dit jaar terug de ring op. Hij vocht in december 2016 al tegen Verhoeven maar moest in de tweede ronde opgeven vanwege een armblessure.

"Let op mijn woorden, ik maak altijd af waar ik aan begonnen ben. Wegrennen heeft geen zin dit keer", verklaarde Rico Verhoeven, actuele wereldkampioen zwaargewicht, nadat bekend werd dat de rematch er eindelijk zou komen.

Badr Hari, die sinds kort een nieuwe coach heeft, antwoordde: "Ik weet precies wat ik van dit gevecht mag verwachten, maar hij heeft geen idee wie hij tegenover zich krijgt. Hij zal voor het eerst tegenover de echte Badr Hari staan."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team