Zoeken

Release Mocro Maffia Meltem op 10 december (video)

12 november 2021 - 17:40 - Cultuur

©

Goed nieuws voor Mocro Maffia-fans, de nieuwe spin-off van de serie verschijnt op Videoland. De streamingdienst maakte deze week bekend dat de 40 minuten durende serie, Mocro Maffia Meltem, op 10 december te bekijken is.

Meltem is een nieuw personage in de serie, ze zit in de creditcardfraude en ze slaagt erin om onder de radar van de politie te blijven. De Turks-Nederlandse Meltem is slim en doordacht, maar heeft een gokverslaafde vader die een ernstige zwakke plek vormt voor haar business. Haar vader leende geld van team Paus en Meltem probeert hem in deze spin-of uit de handen van de Mocro Maffia te redden. Om dat te doen gaat ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf, maar die handelt ook in coke.

Lees ook: Vierde seizoen van serie Mocro Maffia is in de maak

De rol van Meltem wordt gespeeld door Sinem Kavus, die met name bekend is van haar hoofdrol in de serie Hoogvliegers. Het personage van Meltem zal ook opduiken in het vierde seizoen van Mocro Maffia, maar het is nog niet bekend wanneer die te zien is, schrijft het AD.

Lees ook: Mocro Maffia introduceert nieuw personage via korte film

Mocro Maffia werd dit jaar als eerste programma ooit, dat enkel op een streamingdienst te zien was, genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring, maar de prijs ging uiteindelijk naar ’De kinderen van Ruinerwold’. Mocro Maffia won dit jaar wel een Gouden Kalf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team