Zoeken

Eerste beelden nieuwe film Mocro Maffia vrijgegeven (video)

9 april 2023 - 19:00 - Cultuur

©

De eerste beelden van de nieuwe spin-off van de successerie "Mocro Maffia", zijn vrijgegeven. "Tatta", zoals de film heet, duurt zestig minuten en draait volledig om de gelijknamige personage in de serie.

Tatta, iconische personage gespeeld door acteur Robert de Hoog, verdween in het vierde seizoen van Videoland-serie "Mocro Maffia". In de nieuwe spin-off film wordt uitgelegd waarom hij verdween.

Lees ook: Mocro Maffia: Tatta in april op Videoland

Tatta houdt zich sinds het einde van het vierde seizoen schuil. Hij besloot vlak na de ontvoering van Paus’ zus Samira, gespeeld door actrice Zineb Fallouk, te verdwijnen en van het geld te leven die hij met criminele activiteiten had gewonnen. Maar een aanslag brengt een einde aan zijn vluchtpoging. Zijn enige optie is een rip op Paus.

Lees ook: Mocro Maffia-makers brengen expose-serie "Sihame" uit

Tatta komt op 28 april uit. Het vijfde seizoen van de serie "Mocro Maffia" zal later dit jaar uitkomen. De serie kwam voor het eerst uit in 2018 en was onmiddellijk een succes. Mocro Maffia is beschikbaar in acht landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Japan, Indonesië en België.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team