Zoeken

Rapper Salim brengt A10 tot stilstand voor opname videoclip (video)

21 juni 2021 - 10:40 - Cultuur

©

Rapper Salim heeft donderdag tijdens de spits op de A10 bij Bos en Lommerplain tijdelijk auto’s tot stilstand gebracht om een videoclip op te nemen. De rapper en zijn vrienden legden het verkeer stil door met drie auto’s twee keer meerdere minuten het pad te blokkeren. De actie zorgde voor veel verontwaardiging en Salim en zijn vrienden kregen ook boetes.

Rapper Salim heeft donderdag tijdens de spits op de A10 bij Bos en Lommerplain tijdelijk auto’s tot stilstand gebracht om een videoclip op te nemen. De rapper en zijn vrienden legden het verkeer stil door met drie auto’s twee keer meerdere minuten het pad te blokkeren.

"Niemand is zo gek als ik", zei Salim later in een Instagram-story. In een interview met AT5 vertelt Salim dat hij geen spijt heeft van de stunt. "Ik kreeg veel haat, maar in alle eerlijkheid, ben je echt zo gek? Gewoon voor een minuutje stilstaan, kom op", aldus Salim.

Lees ook: Opname videoclip rapper Don Bigg loopt uit op drama

De actie zorgde voor heel wat wrevel, de politie neemt de zaak zeer kwalijk en ook Rijkswaterstaat is boos. Salim en zijn vrienden kregen meerdere bekeuringen en worden voorgedragen voor een educatieve maatregel bij het CBR. Het Openbaar Ministerie gaat na of er nog andere strafbare feiten zijn gepleegd

Het resultaat van hun actie is de video C’est Pas Vrai / A10:

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team