Zoeken

Nieuwe beschuldigingen van aanranding tegen French Montana

11 mei 2021 - 15:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse rapper French Montana, die zijn grootste succes beleeft in de Verenigde Staten, is voor de tweede keer beschuldigd van aanranding. Twee vrouwen hebben deze beschuldigingen geuit in YouTube-video’s.

Mogelijk liggen er voor de rapper nog meer juridische problemen in het vooruitzicht. In twee verschillende YouTube-video’s, vertellen Sarah Kamilla en Kayla Rose seksueel te zijn misbruikt door French Montana. Vier jaar geleden zou hij getracht hebben Sarah Kamilla te verkrachten tijdens een etentje in een hotel, meldt de celebrity-blogger Perez Hilton. Het vermeende slachtoffer kwam in contact met French Montana via een artiest en medecomponist van de rapper met de bijnaam Belly.

Sarah werd door Belly uitgenodigd voor een diner. "Dus ik ging en bracht mijn vriendin mee, haar naam is Molly. We gingen naar het W hotel en aten wat," vertelt ze. Ook zegt ze dat ze niet wist dat French Montana bij het etentje aanwezig zou zijn. "Ik ging naar beneden om naar de badkamer te gaan en ik sloot de deur. Ik waste mijn handen toen French Montana de badkamer binnenliep en de deur achter hem dicht deed. Hij trok mijn rok omhoog. Eigenlijk probeerde hij me te verkrachten," vertelt Kamilla die op dat moment 19 jaar oud was. "Toen ik hem vroeg om los te laten, zei hij tegen me: ik ben de koning van Marokko."

De andere vrouw die de rapper beschuldigt van seksueel misbruik is Kayla Rose. Ze vertelt in een video wat er in 2018 in Las Vegas is gebeurd. In de nachtclub waar Rose en haar vriendin die avond waren, trad French Montana op. Na het optreden sloten de twee vrouwen zich aan bij de entourage van de rapper.

French Montana zou toen hebben gevraagd of Rose naar zijn suite wilde komen. "Ik ging daarheen en hij zei dat hij niet wilde dat we dronken zouden rijden of zoiets. Hij zei dat hij een hotelkamer voor mij en mijn vriendin zou regelen. Toen ik daar aankwam, kwam ik erachter dat hij in feite twee leden van zijn entourage uit hun kamer had geschopt, zodat we daar konden blijven," aldus Kayla Rose.

Nadat ze haar roes had uitgeslapen maakte ze zich klaar om weer te vertrekken. "Ik ging de suite van French Montana binnen. Mijn vriendin lag op het bed en French Montana stond op van het bed. Hij liep naar me toe en begon me aan te raken. Ik zei dat hij moest stoppen." De weigering doet de rapper niet terugdeinzen. "Hij bracht me naar de andere kamer in de suite en naar een badkamer. Ik weet niet waarom ik hem daarheen ben gevolgd. Hij raakte me weer aan, ik zat in een hoek," aldus Rose.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team