Zoeken

Opname videoclip rapper Don Bigg loopt uit op drama

8 juni 2021 - 10:20 - Cultuur

©

De opnames van de nieuwe videoclip van de Marokkaanse rapper Don Bigg in Casablanca zijn uitgelopen op een tragedie. Bij een ongeval op Boulevard Ghandi zijn twee van zijn teamleden om het leven gekomen en zijn meerdere personen ernstig gewond geraakt.

Het drama heeft zich op vrijdag 4 juni afgespeeld op de Boulevard Ghandi in Casablanca. De Marokkaanse rapper Don Bigg had samen met de zanger Aminux deze locatie gekozen voor de opnames van een videoclip.

Lokale media melden dat het ongeluk is veroorzaakt door een beschonken bestuurder. Hij reed in op de filmset waarbij twee dodelijke slachtoffers vielen en meerdere ernstig gewonden. De laatstgenoemden zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

"Wij behoren tot Allah en tot Hem keren wij terug. O tot rust gekomen ziel. Keer terug tot jouw Heer, behaagd en welbehaagd. En treed binnen onder Mijn dienaren. En treed binnen in Mijn Paradijs." (Soera Al Fajr), schreef de rapper op zijn Instagram-account. Ook deelde Don Bigg foto’s van het ongeluk op het sociale medium.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team