Zoeken

Rabat nieuwe hotspot van 2023 volgens Time Magazine

19 maart 2023 - 17:00 - Marokko

©

Rabat behoort tot de mooiste plekken ter wereld om te bezoeken in 2023, volgens een ranglijst van Time Magazine.

De Marokkaanse hoofdstad is een van de meest aantrekkelijke bestemmingen dit jaar, volgens Time Magazine, dat een ranglijst heeft samengesteld van de 50 beste bestemmingen in 2023. Deze mooiste plekken ter wereld zijn geselecteerd op basis van twee belangrijke criteria: duurzaamheid en authenticiteit, legt Emma Barker Bonomo, hoofdredacteur van het blad, uit aan CNN.

Lees ook: Marrakech in top 12 beste steden voor straatfotografie

Alle bestemmingen hebben ook één ding gemeen: hun culturele en natuurlijke diversiteit. Of het nu gaat om Rabat, het nationale park Torres del Paine in Chili, Timisoara (Roemenië), Aqaba in Jordanië, of Musanze in Rwanda, reizigers hebben de mogelijkheid om er lokale specificiteiten te ontdekken.

Lees ook: Marrakech in top 50 beste steden voor soloreizigers

Verschillende Amerikaanse bestemmingen zoals Tampa, Rio Grande, Willamette Valley, Tucson, Yosemite National Park, Bozeman en Washington, staan in de lijst, evenals Dijon in Frankrijk, Barcelona in Spanje, Napels en Pantelleria in Italië, Sylt in Duitsland, Vancouver en Churchill in Canada, Kyoto en Nagoya in Japan, Pantanal in Brazilië, Guadalajara en Mexico City in Mexico, Mayurbhanj in India, Gizeh en Saqqarah in Egypte, de Rode Zee in Saoedi-Arabië, Jeruzalem in Israël en Sharjah in de Verenigde Arabische Emiraten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team