Zoeken

Marokko in top 10 mooiste bestemmingen in 2023

10 januari 2023 - 14:00 - Marokko

©

Marokko staat in de top tien van mooiste bestemmingen om te bezoeken in 2023. Turkije staat ook op deze ranglijst.

Op de website van Lonely Planet staan de 10 mooiste plaatsen om te bezoeken in 2023. Gran Canaria, Spanje en Marokko zijn de beste bestemmingen om te ontspannen. De website presenteert wat de bestemming te bieden hebben.

Lees ook: Marokko bij meest geboekte bestemmingen in 2023

"Er zijn een aantal surfkampen aan de Marokkaanse kust tussen Agadir en Essaouira, vooral rond Taghazout en het rustige vissersdorp Tamraght. Goed surfen is mogelijk tussen oktober en maart, wanneer het weer warmer wordt maar de golven nog steeds groot, lang en consistent zijn. De meeste kampen volgen een eenvoudige formule: wegdromen met yoga bij zonsopgang, dan een plank pakken en de beste rustpauzes vinden, zodat er genoeg tijd overblijft om de galerijen en souks in de ommuurde medina van Essaouira te verkennen," aldus de website.

Lees ook: Twee Marokkaanse dorpen bij mooiste ter wereld

De beste plaatsen voor avontuur zijn Costa Rica en Noord-Wales, terwijl New Brunswick, Canada en Istanbul (Turkije) de beste culinaire bestemmingen zijn. De mooiste culturele bestemmingen zijn de Tiwi-eilanden (Australië) en Napels (Italië). Als het gaat om de beste plaatsen om te bezoeken vanwege hun wildlife en natuur, worden Kyūshū (Japan) en Tobago Island (Trinidad en Tobago) genoemd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team