Zoeken

Purmerendse pakketbezorger Marouane krijgt 1000 euro van wijk

25 december 2022 - 10:00 - Wereld

©

Marouane Assoud, de pakketbezorger uit Purmerend van PostNL die eerder deze maand de media haalde vanwege zijn inzet voor de bewoners van de wijk waar hij dagelijks pakketten levert, heeft een onverwacht geschenk gekregen.

De bewoners van de wijk Weidevenne zamelden samen 1000 euro in en gaven het als bedankje aan Marouane, voor zijn uitzonderlijke inzet.

Lees ook: Purmerendse bezorger Marouane gaat tot uiterste om pakketten te leveren

Initiatiefnemer Stephanie Koops vertelde aan NH Nieuws dat Marouane altijd zijn best doet om de buurtbewoners te helpen. Daarom wensten de bewoners hun waardering te tonen. Stephanie kocht met het geld vier cadeaubonnen en bestelde vervolgens een pakje zodat Marouane langs zou komen. De bezorger reageerde heel emotioneel toen ze hem het geschenk gaf.

Lees ook: Jaouad opent Marokkaanse interieurwinkel in Mechelen

De 46-jarige pakketbezorger levert dagelijks een honderdtal pakjes in de wijk Weidevenne in Purmerend voor PostNL. Om de bestellingen af te leveren gaat hij zover dat klanten een speciale bezorgafspraak kunnen maken via een whatsapp groep die hij zelf creëerde. Om zijn bezorgwijk efficiënter te bedienen staat hij ook aan het einde van de dag op een vaste plaats waarvan hij de live locatie in de whatsapp-groep deelt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team