Zoeken

Prins William en Kate Middelton bedanken moslimgemeenschap

21 september 2020 - 17:10 - Wereld

©

Prins William en zijn vrouw Kate Middleton hebben vorige week een grote moskee in Londen bezocht. Ze maakten van de gelegenheid gebruik om de Britse moslimgemeenschap, en vooral de moslims uit Whitechapel, te bedanken.

Tijdens de ontmoeting bedankten de hertog en hertogin van Cambridge de leden van de London Muslim Center voor hun inzet en hulp tijdens de moeilijkste maanden van de coronapandemie. De moslims van Whitechapel droegen sterk bij aan de nationale solidariteit tijdens deze periode.

Mohamed Mahmoud, hoofdimam van de moskee, verklaarde dat hij vereerd was met het bezoek van prins William en zijn vrouw Kate Middleton. "De moslimgemeenschap als geheel heeft grote waardering voor de hertog en hertogin van Cambridge. Hun komst is een geweldig blijk van dankbaarheid voor ons, voor alle inspanningen en offers die we hebben gebracht", zei hij.

"Het is ook een bewijs dat Buckingham bewust is van ons lijden en onze strijd tegen discriminatie als minderheid", concludeerde Mohamed Mahmoud, die in 2019 tot officier van Groot-Brittannië is verheven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team