Zoeken

Pokimane centraal in nieuwe Twitch-schandaal

7 september 2023 - 10:00 - Cultuur

©

De Marokkaans-Canadese streamer Pokimane heeft gereageerd op beschuldigingen van Bowblax over seksueel getinte inhoud in haar meest recente video. De vlogger bood later zijn excuses aan.

Pokimane staat bekend om haar kritiek op de aanwezigheid van dergelijke inhoud op Twitch. In een bericht op X verwijt Bowblax de Marokkaans-Canadese streamer van hetzelfde gedrag, daarbij suggererend dat haar meest recente video een seksuele connotatie heeft. In deze video is te zien hoe Pokimane een banaan eet, meldt Tierra Gamer.

Lees ook: Pokimane in Marokko: tranen en terugkeer haar roots (video)

Bowblax bood later zijn excuses aan aan Pokimane, erkennend dat hij alleen een fragment van de video had gezien op sociale media om deze kritiek te leveren. Verder in de video had Pokimane namelijk haar camera uitgezet om dergelijke reacties te vermijden. De vlogger gaf toe dat de inhoud van Pokimane uit zijn context was gehaald. Maar voor zijn mea culpa wisselden beide content creators enkele verwijten uit op X.

Lees ook: Pokimane riskeert levenslange ban van Instagram

Inhoud met een seksueel karakter blijft controversieel op Twitch, aangezien deze toegankelijk kan zijn voor minderjarigen. Verschillende contentmakers, zoals Pokimane, hebben deze tekortkoming in de regelgeving aan de kaak gesteld. De 26-jarige Marokkaans-Canadese is één van de populairste streamers op Twitch met bijna 10 miljoen volgers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team