Zoeken

Pokimane riskeert levenslange ban van Instagram

16 februari 2023 - 17:00 - Cultuur

©

De Marokkaans-Canadese Imane Anys, beter bekend als Pokimane, heeft een waarschuwing ontvangen van Instagram nadat ze een post had geplaatst die door het platform werd beschouwd als een online seksuele uitnodiging. Bij herhaling zou ze verbannen kunnen worden van het sociale netwerk.

Op dinsdag vertelde Pokimane over de post die in juli 2022 door Instagram was verwijderd. In een tweet onthulde ze dat het platform haar zomerfoto had verwijderd vanwege het onderschrift "sugar momma". Voor Instagram stond het bericht van Pokimane in strijd met de "richtlijnen over seksuele uitnodigingen voor volwassenen".

Lees ook: Dit is wat Pokimane verdient op Twitch

Pokimane, één van de best betaalde streamers op Twitch, toonde met een screenshot dat het platform haar duidelijk heeft gemaakt dat het "mensen niet toestaat om seksuele activiteiten op Instagram te faciliteren, aan te moedigen of te coördineren." Andere verboden handelingen zijn het filmen van seksuele activiteiten of het vragen om naaktfoto’s. De streamer reageerde verbaasd op de waarschuwing van Instagram.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team