Zoeken

"Pedofiele orgiën in Marrakesh" voor ex-Franse minister

1 juni 2011 - 09:03 - Wereld

©

Luc Ferry, de voormalige Franse minister van Onderwijs, zei tijdens een interview op de Franse keten Canal + maandagavond dat een ex Franse minister "betrapt was in Marrakesh tijdens een orgie met kleine jongens".

Ferry, die werd ondervraagd over het respect voor privacy van persoonlijkheden, zei tijdens de show: "Kijk, het meest recente voorbeeld is opvallend. In de Figaro Magazine van deze week kan je lezen over een oud minister die in Marrakesh, Marokko, werd betrapt terwijl hij deelnam aan een orgie met kleine jongens. De zaak werd me verteld door de hoogste overheid, met name door de eerste minister".

"Ik heb getuigenissen van leden van het kabinet en overheidsinstanties op het hoogste niveau. Als ik de naam nu vrijlaat ben ik de eerste die aangeklaagd zal worden, en ik zal dan zeker veroordeeld worden, zelfs al weet ik dat het verhaal waar is."

De oud-minister uit de Raffarin regering, die weigert de naam van zijn pedofiele collega bekend te maken uit angst voor vervolging, zei wel aan de deelnemers van de show: "Waarschijnlijk weten we hier allen over wie het hier gaat".

De Marokkaanse vereniging tegen pedofilie, "Raak mijn kind niet aan" (Touche pas à mon enfant), heeft na deze verklaring aangekondigd dat ze een klacht zou indienen tegen X.

"Een politieke leider die misbruik maakt van onze kinderen is onaanvaardbaar. We zullen een klacht indienen tegen X. Een onderzoek moet worden uitgevoerd om licht te werpen op deze zaak.", liet Najat Anwar, voorzitster van de vereniging, weten

"We hadden al van deze zaak gehoord maar we hadden geen bewijs. We kunnen nog geen naam geven, maar we zullen dit niet zomaar voorbij laten gaan. Dit is geen normale situatie maar is een politiek misdrijf."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team