Zoeken

Algerijnse ministerie van Toerisme raad Marokko af

11 juni 2011 - 14:00 - Wereld

©

Het Algerijnse ministerie van Toerisme raad Europese toeristen af naar Marokko te gaan vanwege de bomaanslag op het koffiehuis Argana te Marrakesh op 28 april laats leden.

Tunesië wordt net zoals Marokko afgeraden door het Algerijnse ministerie van Toerisme die deze verwittiging verdedigt door de onrust die het land al een paar maanden kent.

De Marokkaanse weekkrant Al Ousboue meldt dat het Algerijnse ministerie van Toerisme een communicatiecampagne heeft gevoerd bij Italiaanse, Spaanse, Franse, Duitse, Portugese, Russische, Chinese en Japanse toeristen om hen te informeren dat de grootste touroperators waren opgeroepen door het departement om deze lijst van afgeraden landen op te stellen.

Een strategie zoals een ander wanneer men weet dat Algerije tijdens de toerismebeurs (Sitevi 2011) in mei in Algiers gehouden, wanhopig heeft geprobeerd het land te promoten als beste toeristische bestemming in de regio.

In Marokko heeft de bestemming Marrakesh intussen haar succes teruggevonden, mede dankzij de voetbalwedstrijd tussen Marokko en Algerije (4-0) van 4 juni.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team