Zoeken

Toeristen bevestigen pedofiele orgiën Marrakesh

26 juni 2011 - 12:30 - Wereld

©

De uitspraken van ex Franse onderwijsminister over een ander voormalige Franse minister betrokken bij pedofilie orgiën in Marrakesh, werd onlangs bevestigd door toeristen die zich op het moment van de feiten in de Rode stad bevonden.

Deze getuigen vertelden aan de Franse brigade voor de bescherming van minderjarigen, dat ze toen "urenlang door de Marokkaanse politie zijn vastgehouden in hun hotel" te Marrakesh. Nadien kwamen ze pas te weten ze dat de politie er was omdat "criminele daden waren begaan tegen minderjarigen in hetzelfde hotel" volgens het Frans dagblad "Le Parisien".

Het verblijf van deze toeristen viel samen met de data aangegeven door het voormalige hoofd van de Franse inlichtingendiensten, Yves Bertrand, en bevestigd de verklaringen van Luc Ferry.

Yves Bertrand zegt zelf dat hij de Franse overheid had verwittigd over de betrokkenheid van een voormalige Franse minister in pedofiele orgiën te Marrakesh, wat de overheid op dag van vandaag ontkent.

De Brigade voor minderjarigen zou de spontane getuigenissen van de toeristen zeer serieus hebben genomen en is van plan Franse diplomaten gestationeerd in Marokko op het moment van de feiten, te ondervragen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team