Zoeken

Pedofiele orgieën Marrakesh: Mohammed VI tot hulp geroepen

12 juni 2011 - 18:00 - Wereld

©

De advocaat van de Marokkaanse NGO tegen pedofilie "Raak mijn kind niet aan", De Franse Gilbert Collard, gaat een brief schrijven aan koning Mohammed VI om hem te vragen in in te grijpen in de zaak van pedofiele orgieën van een ex Franse minister in Marrakesh.

De man hoopt dat Koning Mohammed VI hem zal ondersteunen in zijn zaak en dat de klacht van "Raak mijn kind niet aan" hierdoor meer gewicht krijgt.

Volgens Meester Collard zou de zaak waarbij een oud minister van de Franse regering "betrapt was in Marrakesh tijdens een orgie met kleine jongens" al in de jaren 80 zijn verstikt door de Franse regering. Hij hoopt vandaag de werkelijke omstandigheden van deze zaak aan het licht te brengen.

De Marokkaanse regering heeft ook een onderzoek gelast naar de beschuldigingen van Luc Ferry, ex Franse minister van Onderwijs, die eind mei op de Franse zender Canal+ zei dat hij wist over welke minister het ging maar dat hij de naam niet wou vrijgeven uit angst voor vervolgingen.

De verklaringen van Luc Ferry staan gelijk aan een niet aangifte van een zware misdaad. Verschillende Marokkaanse NGO’s zijn ook van plan een klacht in te dienen tegen X.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team